• Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178
 • Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178

Wifi Tank Niveau Meter - Tuya App werkt op wifi basis

€ 99,00
-10%
€ 89,00
incl. btw
Op voorraad - Gratis levering.

Beschrijving

Draadloze ultrasone niveausensor tank level sensor wifi 10 cm tot 250 cm meting

Ontdek de kracht van ultrasone niveaumeting met onze geavanceerde EPT-sensoren. Deze draadloze sensor biedt continue, contactloze en onderhoudsvrije niveaumeting van vloeistoffen.

Met onze ultrasone niveausensor wordt de meting niet beïnvloed door diëlektrische constante, dichtheid of vochtigheid. Bovendien elimineert de zelfreinigende werking van de sensoren foutmeldingen als gevolg van aanslag.

De afstand tussen de ultrasone sensor en uw telefoon, die ook beschikbaar is met een LCD-schermweergave, kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften. Of het nu gaat om landbouw, industrie, huishoudelijk gebruik, IoT, commerciële toepassingen, en nog veel meer, onze draadloze ultrasone niveausensor biedt uitstekende prestaties.


Met deze sensor kunt u nauwkeurig en betrouwbaar het niveau van vloeistoffen meten zonder dat er fysiek contact nodig is.

Dit maakt het niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook zeer hygiënisch en geschikt voor diverse toepassingen.

Ontdek de voordelen van draadloze ultrasone niveaumeting en verbeter uw procescontrole en monitoring. Kies voor onze ultrasone niveausensor en profiteer van betrouwbare metingen, gebruiksgemak en veelzijdigheid.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze draadloze ultrasone niveausensor en hoe deze uw toepassingen kan verbeteren.


Inspectie op afstand

Toepasselijke APP Download de "TUYA Smart APP" of de "Smart Life APP" op je mobiele telefoon.

Met één app kun je tot wel 10 sensoren monitoren. Je kunt eenvoudig meerdere tanks aansluiten.

Alarm wanneer het vloeistofniveau het alarmniveau bereikt, ontvang je een melding op je mobiele telefoon.

Het herinneringenbericht is ook zichtbaar in de APP.


Specificatie

Afmetingen: 10 cm doorsnede x 5 cm hoogte

Voorzien van deksel en schroefdraad met moer (78 mm gat)
Gewicht: 500 gram
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Energie-efficiëntieklasse: A+

Gelijkstroom 230 volt sensor 9V

Communicatie: WiFi (2,4 GHz)

Meetbereik: 10 cm - 2,5 m

Blinde Zone: 10 cm onder sensor

Detectiehoek: Horizontaal: 1,7° (typische waarde);

Verticaal: 12°-29° (typische waarde)

Afmetingen: 9,5 x 9,5 x 7 cm

Spanning: 240 volt (wisselstroom)

Het WiFi-bereik is 25 meter zonder obstakels.

Waterdicht volgens IP67. CE-

Rohs- en Reach-gecertificeerd.

Max 10 sensoren monitoren


Instructies voor de inbouw van de tanksensor:

 • Kies de juiste locatie: Zoek een geschikte plek op de tank waar u de ultrasone niveausensor wilt installeren. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is en dat de sensor vrij kan "kijken" naar het vloeistofniveau zonder obstakels.
 • Reinig de installatieplaats: Maak het oppervlak van de tank schoon en zorg ervoor dat er geen vuil, olie of andere verontreinigingen zijn die de metingen kunnen beïnvloeden. Gebruik indien nodig een geschikt reinigingsmiddel.
 • Bevestig de sensor: Gebruik de bijgeleverde bevestigingsmiddelen, zoals beugels of bouten, om de ultrasone sensor stevig op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat de sensor stabiel en veilig is gemonteerd.
 • Sluit de bekabeling aan: Volg de instructies in de handleiding om de bekabeling van de sensor correct aan te sluiten op het meet- of controlesysteem. Zorg ervoor dat de verbindingen stevig en veilig zijn om signaalstoringen te voorkomen.
 • Configureer de instellingen: download de APP Tuya en volg de stappen om de gewenste meeteenheid, nauwkeurigheid en andere parameters in te stellen.
 • Open de unit en gebruikt de toevoeg knop onder de deksel om verbinding te maken met de app (gebruik de knop in de unit/sensor), afbeelding binnenkant van de sensor met knop: zie afbeeldingen bij het product.


APP Tuya

Tuya is een gebruiksvriendelijke app waarmee mensen hun slimme apparaten kunnen bedienen. Met zijn eenvoudige interface en uitgebreide functies is

Een ander voordeel van Tuya is de compatibiliteit met verschillende apparaten, waardoor het mogelijk is om slimme lampen, thermostaten, beveiligingscamera's en andere apparaten te bedienen vanuit één app. <

Bovendien kan Tuya worden verbonden met stemassistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant, waardoor de gebruikerservaring nog verder wordt verbeterd.


 • Download de Tuya App: Begin door de bijbehorende app te downloaden en installeren op je mobiele apparaat.
 • Activeer de Sensor: Zorg ervoor dat de sensor gereed is voor koppeling en druk op de knop die in de sensor is ingebouwd om deze detecteerbaar te maken voor de app (laatste afbeelding).
 • Koppel de Sensor: Start de app, selecteer de sensor in de lijst van beschikbare apparaten en volg de instructies in de app om de sensor met succes aan de app te koppelen. Hiermee krijg je toegang tot realtime gegevens over het vloeistofniveau in je tank en eventuele extra functies van de app. druk op de knop in de sensor draai de deksel eraf.


Als u nog vragen heeft over de installatie of werking van de ultrasone niveausensor, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.