• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Budgets plastic watertanks

Ons uitgebreide assortiment aan kunststof watertanks biedt u de ideale oplossing voor opslag van regenwater, proceswater en niet-drinkwater. Wij bieden wateropslag van 500 liter tot 100.000 liter in 10 maten.

Onze verticale opslagtanks zijn UV-gestabiliseerd en uit één stuk gegoten, voor duurzaamheid en buitengebruik. Voor regenwatertoepassingen kunnen de opslagtanks water opslaan voor landbouwsproeiers of voor het afspoelen van een melkstal. Filters voor het opvangen van regenwater filteren de bladeren en het mos uit het water en lopen naar een afvoer of doorweekte filters om bladeren en bezinksel in de tank te minimaliseren.

De ondergrondse watertanks van Budgettank

zijn ontworpen voor irrigatie en drinkwater. Vervaardigd uit hoge dichtheids polyetheen in een robuuste spanningsvrije vorm uit één stuk met gladde hygiënische binnen- en buitenoppervlakken. Deze ondergrondse tanks zijn verkrijgbaar met een inhoud van 500 liter tot 5000 liter.

Ons assortiment duurzame ondergrondse watertanks biedt een ruimtebesparende oplossing voor het opvangen van regenwater bestemd voor irrigatie, het besproeien van planten en het wassen van auto's.

Ze kunnen ook worden gebruikt om water op te slaan uit andere bronnen en zijn ideaal voor vele huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen, waaronder landbouw, landschapsarchitectuur en de opslag van water in geval van brand.

Ons brede assortiment aan Budgets plastic watertanken

Is de perfecte oplossing voor de opslag van regenwater, proceswater en niet-drinkwater. Met capaciteiten variërend van 500 liter tot 100.000 liter in 10 verschillende maten, hebben wij voor elke behoefte de juiste watertank beschikbaar.

Onze verticale opslagtanks zijn UV-gestabiliseerd en vervaardigd uit één stuk voor duurzaamheid en geschikt voor buitengebruik. Ze zijn ideaal voor het opslaan van water voor landbouwsproeiers, het afspoelen van een melkstal en andere regenwatertoepassingen. Onze tanks kunnen worden uitgerust met filters die bladeren en mos uit het water verwijderen, waardoor bladeren en bezinksel in de tank tot een minimum worden beperkt.

Budgettank's ondergrondse watertanks zijn speciaal ontworpen voor irrigatie en drinkwateropslag. Gemaakt van hoogwaardig polyethyleen met een sterke, stressvrije constructie en gladde, hygiënische binnen- en buitenoppervlakken, zijn deze tanks verkrijgbaar in capaciteiten van 500 liter tot 5000 liter.

Onze duurzame ondergrondse watertanks bieden een ruimtebesparende oplossing voor het opvangen van regenwater voor irrigatie, planten besproeiing en auto wassen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het opslaan van water uit verschillende bronnen en zijn ideaal voor diverse huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen, waaronder landbouw, landschapsarchitectuur en brand wateropslag.

Kies voor Budgets plastic watertanks voor betaalbare, kwalitatieve en veelzijdige opslagopties voor water, passend bij uw specifieke behoeften. Upgrade uw watervoorzienings systeem vandaag nog met onze hoogwaardige watertanks en profiteer van de vele voordelen die ze bieden voor uw huishouden, bedrijf of industrie,

Lees hier meer over de waarden van regenwater.