• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

RG700 Regenwaterbuis filter 3P Techniek Grijs (vulautomaat ondergrondse tanks) 65-110 mm

€ 139,00
incl. btw
Op voorraad - Gratis levering.

Beschrijving

Regenwaterfilter voor installatie in het onderste deel van de regenpijp. Het is gemakkelijk te bewaken vanwege de installatiepositie in de downpipe. Het is niet nodig om zware deksels op te tillen of in opslagtanks te klimmen, zoals vereist wanneer filters ondergronds worden geïnstalleerd. Het regenpijpfilter waar het gereinigde regenwater door de filterpijp naar buiten stroomt.

De 3P Rainus is ook ideaal voor het opnieuw monteren van apparatuur die niet over een filter beschikt. Eenvoudige installatie en onderhoud afhankelijk van vervuiling. Om te reinigen, schuift u de filtereenheid naar buiten en veegt u vuil weg.

Aansluitcapaciteit voor dakoppervlakken tot 70 m².

Max. Flow Rate Sieve insert aprox. 0,6 l / sec = ca. 2 m³ schoon water per uur.

Installatie in standpijpen van Ø 80 of 110 mm. De bovenste aansluiting is geschikt voor metalen regenpijpen van 80 en 100.

Het gereinigde water kan worden gebruikt in wasmachines, toiletspoeling en tuinbesproeiing, in woningen, in de handel, in openbare gebouwen en in de industrie.


Downpipe filter Rainus grijs en bruin De 3P Rainus grey is een regenwaterfilter dat in de regenpijp wordt gemonteerd. Het filtert vuil betrouwbaar uit het regenwater en is onderhoudsvriendelijk. U kunt de installatie zelf doen. Met dit regenfilter wordt het vuil naar voren afgevoerd en wordt het gereinigde regenwater door de regenpijp afgevoerd. De 3P Rainus is ook ideaal voor het achteraf inbouwen van systemen die geen filter hebben. De bovenste aansluiting biedt plaats aan 80 of 100 plaatstalen regenpijpen. Het gezuiverde water kan worden gebruikt voor de wasmachine, het toilet en de besproeiing van de tuin. Onderhoudsinterval afhankelijk van vervuiling. Als er meer water naar voren komt, kan de zeefong eenvoudig worden verwijderd en gereinigd. Werkend principe: 1. Regenwater wordt over dwarsvlakken afgeremd, en dan 2. Gerust worden in een badkuip. 3. De overlooprand zorgt ervoor dat het regenwater gelijkmatig over de cascades wordt geleid. 4. De cascades scheiden bladeren en grof vuil en leiden ze naar voren. 5. Onder de cascades bevindt zich de fijne zeef, die fijnere deeltjes sorteert. 6. Ook deze worden via de geleidingsvlakken naar buiten afgevoerd. 7. Gezuiverd water wordt via de onderste uitlaat in het betreffende systeem geleid. Technische specificaties: Materiaal behuizing: ABS Materiaal zeef: roestvrij staal 1.403 Maaswijdte: 0,7 x 1,7 mm Afmetingen (L/B/H): 217 x 170 x 505 mm Gewicht: 2,0 kg Montage in standpijpen met Ø 80 of 110 mm. De bovenste aansluiting biedt plaats aan 80 of 100 plaatstalen regenpijpen Het filter is ongeveer 50,5 cm hoog en 17 cm breed. Achter heeft hij nauwelijks ruimte nodig, in totaal is hij 22 cm diep