• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

HDC1000 Heavy Duty - Infiltratiekrat 1000 liter - XXL Krat 1X1X0.5m (inclusief 4K-8Z-16R)

€ 497,00
incl. btw
Op voorraad - Gratis levering.

Beschrijving

Infiltratiekrat XXL 1000 liter is een sterk waterdoorlatende krat van 1 bij 1 meter

Heavy Duty -

Krat met grote buffercapaciteit met afmeting 1 bij 1 meter, waarin het regenwater tijdelijk opgeslagen en gelijk wordt afgegeven in de bodem. Door de grote afmeting zijn deze kratten stabieler en eenvoudiger te plaatsen.

Door gebruikt te maken van waterdoorlatend Non Woven Geotextiel doek wordt de infiltratiekrat ingepakt tegen instorting van de bodem (extra roosters voor de bovenkant worden mee geleverd), waarna de kratten worden ingegraven. U kunt de Non Woven Geotextieldoek bestellen via deze link.


Deze infiltratiekrat is koppelbaar

(Koppelstukken worden meegeleverd) waardoor u meerdere van deze kratten tegen elkaar, op elkaar en naast elkaar kunt plaatsen.

Stevige onderdelen licht van gewicht, makkelijk in meerdere posities te plaatsen, heeft diverse aansluitmogelijkheden.

Gemakkelijke installatie, groot draagvermogen, geen kweek van muggen, vliegen en algen onder de grond. Kan eenvoudig worden gedemonteerd.


De kratten zijn geschikt voor het opvangen van veel regenwater

In tuinen, grote bouwwijken, industrieterreinen, pleinen en fabrieksgebouwen. De opslag van de regenwater bij sterke regenval wordt zo gegarandeerd.,Afmeting compleet systeem: 1000 x 1000 x 1000 mm

Afmeting Infiltratiekrat: 1000 x 1000 x 500 mm

Gerecycled kunststof

Materiaal PP

Kleur zwart

Gewicht 10kg per krat (bovenkant, onderkant, zijkanten en roosters)

Gebruik: regenwateropvang- en drainagesysteem

Ondergronds Opslagcapaciteit 1000L

Druksterkte 42-48 ton/m3

Werktemperatuur -30-+120


Leveringsomvang:

2 kratten (2x boven en 2x onderkant), 16x zijkanten, 4x koppelstukken, afmeting. 1x1x1m (1000 liter).


Kratten zijn op verschillende manieren te plaatsen hierbij zijn er meer of minder zijkanten, roosters en koppelstukken nodig.


Hier vind u de losse infiltratiekrat onderdelen zodat ook de hoogtes 0,5 - 1,5 of 2 meter gerealiseerd kunnen worden. De hier aangeboden systemen zijn 1 meter hoog (sets zijn voorzien van alle benodigde onderdelen).Product eigenschappen:

1. Regenwater opvangmodule flexibel van ontwerp. De vorm van het systeem kan naar behoefte worden samengesteld (naast elkaar boven elkaar).


2. Lange levensduur: RYJ-regenwater opvangtank is gemaakt van PP-plastic en duurzame materialen, verouderingsbestendig, bestand tegen hoge en lage temperaturen en kan zich aanpassen aan verschillende ruwe omgevingen.


3. Handige constructie en korte bouwperiode: omdat modules aan elkaar zijn gekoppeld is de constructie eenvoudig en zijn er ter plaatse geen grootschalige machines nodig.


4. Snel transport: gesplitst ontwerp, stapelbare module, waardoor waardevolle transportruimte wordt bespaard.


5. Sterk in draagvermogen: De modulestructuur heeft een groot drukdragend vermogen, zodat de ruimte kan blijven dienen als vergroening, plein, voetgangers- en rijbanen, parkeerplaatsen, etc.


6. Kratten zijn gemaakt van gerecycled PP-materiaal en milieuvriendelijk. Diep begraven onder de grond bieden ze bescherming van het ecologische omgeving, zijn eenvoudig te onderhouden en ze kunnen worden gerecycled.


7. Lage kosten: in vergelijking met de traditionele opvang, vermindert de regenwater infiltratiekrat op vele manieren kosten door tijdsbesparing, transportkosten en latere onderhoudskosten.