• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Budget Set - BPT260 Volume Regenwaterfilter DN150 - Rustige Toeloop - Overloop

€ 469,00
incl. btw
Op voorraad - Gratis levering.

Beschrijving

BPT260 Regenwaterfilter set, Overloop sifon DN 150, Rustige inlaat DN 150

Dit model filter is er in 3 uitvoeringen: uitstort onder het filter, met aansluitbuis onder het filter en een model met siphon en aansluitbuis.

Informeer naar de juiste uitvoering voor uw toepassing

Dit product is de versie met aansluitbuis onder het filter

Deze regenfilter set bestaand uit het regenwaterfilter PT260, de overloop sifon DN150 en de rustige (gekalmeerde) inlaat voor een budget prijs. Deze regenwatertank filter set is een hoogwaardig product geproduceerd in Duitsland voorzien van Europese goedkeuring (3P Techniek).


- Regenfilter volgens DIN 1989-2 Type C met RVS gaas.

- Sifon met skimmer voor een schoon wateroppervlak.

- Rustige inlaat voorkomt dat sediment wordt op gewerveld.

- Geschikt voor dakoppervlak tot 643 m² volgens DIN 1986.

- 150 mm aansluitingen DN150


Regenfilter PT260 filter: Het premium filter DN 150 voor grote dak oppervlakken, bijv. industriële hallen enz. en voor inbouw in filterhuis of regenwatertanks. Het 3P premium filter wordt in de regenwater opslagtank ingebouwd en heeft geen hoogteverschil. Door het nieuwe ontwerp heeft dit filter een zeer groot filteroppervlak om zoveel mogelijk regenwater in de regenton of in de regenwatertank te leiden. Bij elke regenbui wordt het vuil direct in de opvangfilter gespoeld. Het roestvrijstalen filterelement kan eenvoudig uit de behuizing worden verwijderd voor reiniging zonder gereedschap. Het premium filter DN150 is ideaal voor gebruik bij grote doorsnede aanvoerleidingen


Overloop sifon DN150: Overloop met stankafsluiter en afvoering van oppervlaktewater in de tank. De overloop sifon 150 wordt tussen het regenwaterfilter en de overloopaansluiting in de regenwatertank gemonteerd. Dit vereenvoudigd de montagetijd en fittingen.

De vaste hoogteverschil in de overloop sifon voorkomt montagefouten en zorgt zo voor extra functionaliteit. Overloop sifon met tweezijdige inloop van het oppervlakte water in de regenwatertank. Afgesloten voor knaagdieren.


Rustige inlaat DN 150: Zorgt voor een rustige instroom van regenwater onderin de regenwatertank. In het water achterblijvende fijne vuildeeltjes zakken langzaam naar de bodem, er vormt zich een sedimentlaag waarvan bewezen is dat deze een positieve invloed heeft op het opgeslagen regenwater.

Een tank met een sedimentlaag heeft helderder water. Door de gestage instroom van het water wordt het op wervelen van de sedimentlaag voorkomen en wordt tegelijkertijd zuurstof toegevoerd aan het onderste deel van het opgeslagen water. De zuurstof voorkomt anaerobe afbraak in de regenwatertank. Het regenwater blijft vers. De gekalmeerde inlaat is de 2e reiniging stap in een regenwatertank.


Hier vind u al onze regenwaterfilter sets.