• Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178
 • Budget prijzen
 • Gratis levering
 • Kwaliteit
 • Ruime voorraad
 • Klantenservice 0294-412178

Bovengrondse Ronde Regenwater Watertank 10.000 Liter

€ 2.850,00

Op voorraad - Levertijd 1 à 2 dag(en)

Beschrijving

RB10K

Bovengrondse Ronde Regenwater Watertank 10.000 Liter

industriële opslagtank 10000 liter
Om bovengronds grote hoeveelheden regenwater op te vangen, is de industriële opslagtank precies wat u zoekt. Het kan op elk niveau worden opgesteld en is eenvoudig modulair uit te breiden.
De industriële opslagtank is ook zwart, dikwandig en onverwoestbaar. En natuurlijk absoluut strak, want hij is ook gemaakt uit één stuk zonder las.

Productdetails

 • Scharnierend deksel met Ø 38 cm
 • 2 "AG-uitlaatmondstuk boven de tankbodemSpecificatie watertank 10.000 liter

Standaard geleverd met een 2 ”uitlaat 177820 (andere opties beschikbaar) Deksel: 620 mm Rand vol volume - 10.387 liter

Afmetingen (mm): 2600 dia x 3060 h

Dimensies: 260 × 260 × 306 cm

Verkrijgbaar in zwart, donkergroen of naturel.

10 jaar garantie

Direct uit voorraad geleverd

Specificaties:

Wanddikte 6 - 12 mm

Gewicht30 kg

Materiaal PE

Type bovengronds

De regenwatertank is gemaakt van polyetheen
De wanddikte van de watertank is van 6 tot 12 mm

Slijtvast materiaal geeft de tank een zeer lange levensduur.
Bestand tegen lage en hoge temperaturen (-65°C tot +85°C).15.000 liter niet-drinkbare watertank is ontworpen voor proces- en industriële opslagtoepassingen. Deze tank biedt op uw gemak wateropslag voor vele doeleinden waar leidingwater niet nodig of niet beschikbaar is.

Deze zelfdragende verticale cilindrische tank is rotatiegegoten uit UV-gestabiliseerd MDPE (polyetheen met gemiddelde dichtheid). Deze hoogwaardige tank garandeert sterkte, slagvastheid en duurzaamheid en UV-gestabiliseerd voor buitengebruik.


Niet-drinkbaar of drinkbaar water? Wat is het verschil? Dit omvat toepassingen zoals toiletspoeling, tuinbouw- en tuintoepassingen, landbouwirrigatie of waar geen leidingwater beschikbaar is. Niet-drinkbare tanks zijn ontworpen voor de opslag van niet-drinkbaar water en voor dagelijks gebruik in veel verschillende toepassingen. Onze plastic watertanks zijn verkrijgbaar in natuurlijk plastic dat semi-doorschijnend is om het vloeistof- of waterniveau in de tank te zien. Landschapsbewatering voor parken en recreatiedoeleinden. Tuinbouw- en Market Garden-toepassingen. Kostenbesparende bewateringssystemen voor terreinbeheerders en sportstadions. Toiletspoeling in industriële, commerciële, ziekenhuis- of schoolomgevingen. Paarden- en landbouwbedrijven Irrigatie- en / of afspoelfaciliteiten.

Civieltechnische toepassingen waar leidingwater niet beschikbaar is Landbouwtank en landbouwspuittank. Gewas sproeier tanks. Het deksel heeft boutbevestiging en het zijtoegangsluik is beschikbaar voor toegang voor reiniging, installatie en onderhoud van waterpompen. Drinkwater en regelgeving 31 Tankwatertanks Onze proceswatertanks worden vervaardigd in onze fabriek in Lincolnshire. De meeste plastic tanks, ondergrondse watertanks en regenwatertanks zijn opgeslagen voor inzameling of snelle levering in het heel Nederland.

We zijn beschikbaar om rechtstreeks on-site te leveren voor installateurs om het dubbele gebruik van deze tanks te besparen. In sommige gevallen waarin klanten de tank niet kunnen installeren, kunnen we Hiab-leveringen aanbieden die op verzoek geprijsd zijn.

Bekijk hier onze bovengrondse installatiegids. Ons brede assortiment aan drinkwateropslagtanks, regenwatertanks, autoparkeren, watertanks, afvalwater en ondergrondse tanks is hier beschikbaar Hoe groot is een niet-drinkwatertank van 15.000 liter? Capaciteit 15.000 liter Doorsnede mm Hoogte mm Outlet plastic mannelijke uitlaat met andere opties beschikbaar Deksel dia deksel