• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

AT1500 Infriltratie Tunnel 1500 Liter (Voorstuk en Eindstuk)

€ 669,00
incl. btw
Op voorraad - Gratis levering.

Beschrijving

Voordelen van een tunnel! Aquaway hemelwaterinfiltratiesysteem infiltratietunnel

Lage Installatiekosten geen extra onderdelen nodig systeem bestaat uit voor, midden en achtertunnel.

Modules bestaan er in 3 varianten (voor-, midden- en eindstukken)

Eenvoudig monteren (1 module weegt slechts 30 kg).

Snelle en eenvoudige installatie (modulair regenwaterinfiltratiesysteem.

Eenvoudig aan en afvoer aansluiten, ventillatie mogelijkheid.

Bestendig materiaal (de mogelijkheid van het gebruik van Aquaway modulaire systemen onder parkeeroppervlakken, wegen en andere berijdbare oppervlakken).

Hoge infiltratie snelheid (400 liter per m2).

Lange levensduur (garantie van de producent op het materiaal is 50 jaar).

Minimale onderhoud van het systeem.


Toepassingsgebied regenwatertunnels infiltratiesysteem

Woongebouwen, sport-, parkeer- en wegdek, bedrijfsgebouwen industriële gebouwen.

Gebruik van Aquaway hemelwaterinfiltratiesystemen is vrijwel overal mogelijk.

Door het innovatieve ontwerp is de het modulaire systeem van Aquaway is een effectieve oplossing. In geval van: een gebrekkige of niet-bestaande riolering, bodemerosie door afvloeiend hemelwater; aansluiting op infiltratieputten en eindunits van bermsloten; grote hoeveelheid regen; overstromingsrisicogebieden (sportvelden – golf, berm greppels, etc.);

De terug voer van water naar de omgeving; lage doorlatendheid van de bodem; hoog grondwaterpeil en bescherming van vegetatie.


Transport van Aquaway hemelwaterinfiltratiesystemen

Dankzij de vorm en het ontwerp van de tunnels van Aquaway modules is het mogelijk om ze in elkaar te passen. Hierdoor is het mogelijk om tot 20 modules op één pallet te laden, wat een besparing op opslag en transport oplevert.


Het kiezen van de juiste locatie regenwatertunnel

Aquaway-modules als één of meerdere hemelwaterinfiltratiesystemen zijn geschikt voor installatie in alle soorten terreinen, omdat we de diepte van de uitgraving kunnen aanpassen aan de eisen van het project, aan de kenmerken van het terrein en aan de hoogte van het ondergrondse water.


Na het uitgraven is het noodzakelijk om grind op de bodem van het uitgegraven gat te plaatsen (gewassen grind van een granulatie van 20/40 mm met een minimale diepte van 100 mm) om eventuele opstoppingen van de zij openingen van de Aquaway-modules te voorkomen.


Hierna volgt het bedekken van de Aquaway-modules met gewassen grind van een bepaalde granulatie tot een hoogte van 150 mm en meer, en verdichten van de grindvulling.


Deze grindvulling zal naar verwachting ongeveer 30% van het watervolume ophopen. Het volumevermogen en de snelheid van de infiltratie wordt hiermee sterk verhoogd.


Eenvoudige installatie modulair systeem

Het modulaire systeem Aquaway is aangepast aan de verschillende eisen van installaties – elk individueel oppervlak heeft zijn voorgeschreven volume.


Installatie is eenvoudig - zonder zware machines en apparatuur, het is snel en aanpasbaar op de plaats van installatie (bouwplaats), aangezien elke afzonderlijke Aquaway-module slechts 30 kg weegt.


De modules kunnen worden ingekort tot de gewenste lengte en aan elk uiteinde worden afgewerkt met een begin- en eind- stuk.


Aquaway hemelwaterinfiltratiesystemen mogen worden geïnstalleerd als: de diepte van de uitgraving, de vorm van de infiltratiesystemen en het aantal benodigde kamers gebaseerd zijn op een geologisch onderzoek van het terrein, de berekeningen en andere noodzakelijke projectvereisten.

Kleigronden zijn niet geschikt voor het gebruik van Aquaway regenwater infiltratiesystemen.