• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Wateropslagtank regenwater

Budgettank wateropslagtank - We hebben een breed scala aan plastic tanks vanaf 500 liter tot 20.000 liter. Als u op zoek bent naar een grote regenwatertank bovengronds of ondergronds voor regenwateropslag, dan hebben we zeker een geschikt product beschikbaar tot 50.000 liter. Of bent u een huiseigenaar die op zoek is naar een slanke regenwatertank voor in de tuin of misschien een regenwatertank met redelijke capaciteit onder de grond om regenwater op te slaan.

Bovengrondse en ondergrondse watertanks worden gebruikt voor het opslaan van water voor regenwateropvangsystemen, toiletten doorspoelen, autowasbeurt of ramenwassen.

Waar onze watertanks worden gebruikt

Onze hoogwaardige tanks kunnen op veel gebieden worden gebruikt, waaronder huishoudelijk, commercieel, landschapsarchitectuur, opvang van regenwater, landbouw- en industriƫle wateropslag. We hebben een enorm aanbod aan kant-en-klare tanks, maar we kunnen desgewenst tanks op maat maken. Van slanke tanks van 1000 liter tot onderling verbonden tanks van 100.000 liter - wij hebben elke maat voor ook uw toepassing.

Onze watertanks zijn langzaam bi-roterend geroteerd geproduceerd, waardoor het verwerkte materiaal zich gelijkmatig verspreidt en aan de wanden van de mal blijft plakken. Dit proces resulteert in een robuuste, duurzame, UV-gestabiliseerde watertank die vele jaren kan worden gebruikt, voor zowel binnen als buiten.

Bij Budgettank zijn we er trots op ze zelf in Nederland te produceren. Investeren in een kunststof tank met ons, is een investering in Hollandse productie. Al onze tanks zijn gemaakt van mdpe polyetheen van gemiddelde dichtheid, wat een duurzame watertank oplevert die indien nodig kan worden aangepast met fittingen en flenzen.

Waarom kiezen voor een ondergrondse tank?

Waarom kiezen voor een ondergrondse regenopvangtank in plaats van een bovengronds alternatief? Eenmaal geĆÆnstalleerd, neemt het geen ruimte in op grondniveau, dus legt het weinig beperkingen op aan het ontwerp van de tuin, aangezien er gazon, bestrating enz. overheen kan worden gelegd.

Water erin krijgen is over het algemeen gemakkelijker omdat het leidingwerk zonodig onder de grond kan worden gelegd.

Ondergronds opgeslagen water wordt koud en donker gehouden, zodat er geen kans is op algengroei.

Bovengrondse Watertanks Waarom regenwater recupereren in een regentank?

Regenwater opvangen in een watertank heeft tal van voordelen. Het hergebruik van gratis hemelwater is een winstgevende zaak, aangezien de prijzen van stadswater blijven stijgen.

Bovendien bevat regenwater geen kalk, wat ten goede komt aan de levensduur van diverse huishoudtoestellen.

Prijzen van ondergrondse en bovengrondse regenwater opslag tanks en regenton, vanaf prijzen kijk bij al onze tanks.