• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Regenwatertank

Regenwatertank nodig? regenwatertank Budgettank is al jaren gespecialiseerd in modulaire vloeistofopslagsystemen, waardoor een volledig Nederlandse regenwatertank ontstaat. Een van de gevolgen van klimaatverandering is dat natte gebieden natter worden en droge gebieden droger.

De waterschaarste neemt toe en in 2025 zullen zo'n drie miljard mensen te maken krijgen met waterschaarste, terwijl ongeveer 500 miljoen mensen last zullen hebben van watertekort. Oplossingen voor het opslaan van water in een regenwatertank vormen een wereldwijde uitdaging..

Budget is de afgelopen jaren betrokken geweest bij meerdere projecten op het gebied van regenwaterberging. We voerden projecten uit op het gebied van waterzuivering en hadden ondertussen contact nationale overheden. Samen met waterzuiveringsbedrijven ontwikkelden we duurzame, toekomstgerichte en betaalbare oplossingen. Budegttank levert basistanks voor zowel drinkwater als niet drinkbaarwater.

Regenwatertank en de visie van Budgettank

Regenwatertank nodig? Budget is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor wateropopslag systemen voor de opslag van verschillende soorten vloeistoffen.

We willen onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van waterwinning in gebieden met waterschaarste delen. In de loop der jaren hebben we een reeks producten ontwikkeld om water op te vangen en op te slaan en in perfecte staat te houden voor verschillende doeleinden, zoals voor irrigatie, waterwinning, wateropslag en de opslag van drainwater en recirculatiewater.

Budget heeft een visie om beperkte hoeveelheden vloeistoffen perfect op te slaan in onze hoogwaardige regenwatertanks. en daarmee een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Wij willen onze kennis graag delen met onze afnemers, waarbij we ons richten op langdurige relaties.

We werken met bepaalde kernwaarden: altijd zaken doen met respect en de wil om goed te doen. Dus bij twijfel over de juiste toepassing of haalbaarheid zullen wij nooit waterbergingssystemen verkopen. De kernactiviteit van Budgettank is het verkopen, ontwikkelen, produceren en distribueren van vloeistofopslagsystemen.

Budgettank verkoopt regenwatertanks naar diverse marktsegmenten, zoals tuinbouw, aquacultuur, landbouw, industrie.

Onze regenwatertanks worden ook gebruikt voor de opslag van drinkwater.

We doen uitsluitend zaken met onze kernwaarden in gedachten; we leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen de best mogelijke prijs, zijn klantgericht en werken met respect voor mens en milieu.