• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Regentank kopen nodig?

Opvangtank voor regenwater, het wordt steeds duidelijker voor iedereen dat de kosten voor het leveren van een bruikbare watervoorziening snel stijgen.

Overbelasting van het waterafvoersysteem en vervuiling van het regenwatersysteem vervuilen niet alleen ecosystemen, maar deze waardevolle waterbron verdwijnt letterlijk in het riool. Budgettank heeft de oplossingen die kan worden aangepast aan uw vereisten voor de volledige controle van water, onze meest kostbare hulpbron.

Creëer het systeem dan aan al die behoeften voldoet - Het modulaire ontwerp maakt het ook mogelijk om tanks in elke configuratie te installeren, wat ideaal kan zijn voor smalle gebieden zoals paden of andere moeilijke gebieden. Onbeperkte capaciteit - Regentanks kunnen worden opgebouwd om elk gewenst volume te bevatten.

Vang water op uit uw tuin of oprit, tanks kunnen water opvangen van daken, tuinen, gazons, verharde gebieden en opritten, waardoor de capaciteit van waterretentie in uw huis wordt vergroot.

Gebruik waardevolle ruimte tanks worden ondergronds geïnstalleerd om het uiterlijk van uw eigendom te behouden.

Schoonwateropslag zijn voorgefilterd. In de tank wordt het water onder optimale omstandigheden gehouden, wat de aerobe activiteit in de tank bevordert. Dit voorkomt stagnatie en groei van ongezonde anaërobe bacteriën.

Creëer 'TUIN RESERVOIRS' vrijwel onderhoudsvrije tanks voor uw tuin die het het hele aan irrigatie behoefte voldeon.

Regentank in stedelijke gebieden

In stedelijke gebieden blijft de openbare watervoorziening de meest betrouwbare bron van drinkwater van goede kwaliteit voor de gemeenschap. In deze gebieden ondersteunt Budgettank het gebruik van regenwatertanks voor niet-drinkbaar gebruik, zoals toiletspoeling, het wassen van kleding of in waterverwarmingssystemen, en buitenshuis voor toepassingen zoals tuin bewatering, autowassen, vullen van zwembaden, spa's en siervijvers , en brandbestrijding.

Het gebruik van regenwater spaart de openbare watervoorziening en helpt de gevolgen van regenwater te verminderen. In stedelijke gebieden raadt Budget aan dat mensen de openbare watervoorziening gebruiken om te drinken en te koken, omdat deze over het algemeen wordt gefilterd, gedesinfecteerd en gefluorideerd.

Mensen die ervoor kiezen om regenwater te gebruiken om te drinken en te koken, moeten zich bewust zijn van de mogelijke risico's van microbiologische en chemische besmetting. Regenwatertanks in stedelijke gebieden kunnen verontreinigd zijn met luchtverontreinigingen van zwaar verkeer, smelterijen en zware industrie.

Tankonderhoud regentank

Goed onderhoud van de tank, het opvangsysteem, het dak, de goten en de inlaat is essentieel om een ​​veilige watertoevoer te garanderen en kan het beste worden uitgevoerd vóór seizoenen waarin zware regen wordt verwacht.

Dak afvoeren en goten moeten elke drie of vier maanden worden geïnspecteerd en ontdaan van bladeren en ander vuil. Ook overhangende takken moeten waar mogelijk worden verwijderd. Als de bovenleiding te dicht bij elkaar zit voor de veiligheid, neem dan contact op met uw plaatselijke elektriciteitsautoriteit voor advies.

Alle horren moeten regelmatig worden schoongemaakt. Tanks mogen geen broedplaatsen voor muggen worden. De beste manier om een ​​tank muggenvrij te houden zijn nauwsluitende, fijne insecten werende horren (bijv. 1 mm) op alle in- en overlopen.

Horren moeten regelmatig (minstens jaarlijks) worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze verzegeld en onbeschadigd blijven. Controleer op eventuele verslechtering van de tank en repareer deze (bijv. gaten waardoor muggen kunnen binnendringen).

Regenwater mag zich niet ophopen in containers of op oppervlakken onder tankuitlaat of kranen, omdat dit ook een broedplaats kan bieden. Als er muggen worden gedetecteerd in een tank, moet het toegangspunt worden gelokaliseerd en gesloten.