• Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178
  • Budget prijzen
  • Gratis levering
  • Kwaliteit
  • Ruime voorraad
  • Klantenservice 0294-412178

Buffertank regenwater opslaan

Buffertanks worden hoofdzakelijk gebruikt voor het opvangen en afvoeren van regenwater.

Effectieve technieken voor het opvangen van regenwater bij Budgettank

Door klimaatverandering neemt de intensiteit van de regenval over de hele planeet toe. Riolering systemen zijn niet altijd in staat om grote hoeveelheden regenwater te verwerken.

De afgelopen jaren zijn rivieren vaker overstroomd en zijn grote gebieden overstroomd. Dit veroorzaakt meestal aanzienlijke economische schade en milieuschade. Om deze grote hoeveelheid regenwater op te vangen, wordt water buffering steeds belangrijker, zeker in stedelijke gebieden waar het groen plaats heeft moeten maken voor wegen en gebouwen.

Regenwateropvang is gratis

Het belangrijkste om hier op te merken is dat de overhied het opgevangen regenwater niet zal reguleren - wat betekent dat het legaal is om regenwater op te vangen in Nederland.

Waarvoor kan buffer water worden gebruikt?

Er zijn verschillende manieren waarop u opgevangen regenwater kunt gebruiken in woningen of bedrijfspand.

Drinken – je associeert regenwater misschien niet met drinkbaar, maar je hebt alleen een filtersysteem nodig; of destilleer of kook het water.

Wasserij – verlaag uw overheadkosten door regenwater te gebruiken voor uw was, waardoor u minder water uit de kraan hoeft te halen.

Toiletten - dit is een goed idee; waarom betalen voor water in het toilet als regenwater het werk net zo goed kan doen?

Het wassen van auto's - voertuigen en vrijwel alle gereedschappen en apparatuur voor buiten - van grasmaaiers tot tuingereedschap - kan met regenwater worden gedaan. Gebruik de tuinslang zonder schuldgevoel!

Toepassingen waar veel water wordt gebruikt en dit niet altijd voor handen is.

Water en regen opslagtank, regenzuil en regenton van Budgettank

Wateropslagtanks van Budgettank - We hebben een breed scala aan kunststof tanks vanaf 200 liter tot 50.000 liter.

Als u op zoek bent naar een van onze grote regenwatertanks bovengronds of ondergronds voor regenwateropslag, dan hebben we zeker een geschikt product beschikbaar tot 50.000 liter. Misschien bent u een huiseigenaar die op zoek is naar een slanke regenwatertank zuil voor in de tuin of misschien een regenwatertanks met grote capaciteit onder de grond om regenwater op te slaan.

Bovengrondse en ondergrondse watertanks worden gebruikt voor het opslaan van water voor regenwateropvangsystemen, toiletten doorspoelen, autowassen en of ramen wassen.

Waar onze watertanks worden gebruikt

Onze hoogwaardige tanks kunnen op veel gebieden worden gebruikt, waaronder huishoudelijk, commercieel, landschapsarchitectuur, opvang van regenwater, landbouw- en industriële wateropslag. Al onze tanks zijn gemaakt van mdpe polyetheen van gemiddelde dichtheid, wat een duurzame watertank oplevert die indien nodig kan worden aangepast met fittingen en flenzen.

Onze watertanks zijn langzaam roterend geproduceerd

Onze watertanks zijn langzaam roterend in Europa geproduceerd. Waardoor het verwerkte materiaal zich gelijkmatig verspreidt en aan de wanden van de mal blijft plakken. Dit proces resulteert in een robuuste, duurzame, UV-gestabiliseerde watertank die vele jaren kan worden gebruikt, zowel binnen als buiten.

Zelf een regentank installeren

Investeren in een kunststof regentank is een investering in een kwaliteits product. Al onze tanks zijn gemaakt van mdpe polyetheen van gemiddelde dichtheid, wat een duurzame watertank oplevert die indien nodig kan worden aangepast met fittingen en flenzen.